Cryolipolyse

Body-Wizard Cryolipolyse

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat een cryolipolyse behandeling een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden.

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!
Het onderliggend vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van de door MedCos ontwikkelde Cosbeau Skinsolutions producten.

Afspraak maken

Over de Cryolipolyse behandeling

Hoe voelt het?


Tijdens de behandeling wordt een gel-pad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen.

Waar gaat het vet naar toe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd, voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. 
De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen. 
De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en geen hersteltijd

Resultaat

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?
De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden na de laatste behandeling zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Hoeveel Cryolipolyse behandelingen zijn er nodig?
Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.
Als je graag meer of een persoonlijk advies wilt, maak dan een afspraak voor een intake gesprek.
Wij geven je graag uitleg, stellen een behandelplan op en geven je een financiële indicatie.
Dit gesprek is bij ons gratis.

Andere behandelingen voor contourverbetering:

Wilt u meer informatie over contourverbetering? Kijk ook eens bij