Ontharen

Voor ontharing hebben wij meerdere behandelingen. Naast de bekende hars/waxbehandelingen, hebben wij ook de mogelijkheid tot elektrisch ontharen en definitief ontharen (met MedCos IPL) voor gezicht en lichaam.

Voor het behandelen in het gezicht is een vergoeding mogelijk bij de zorgverzekeraar.

 MedCos IPL/definitief ontharen

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op  oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL-methode voor je kan betekenen. Je bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service. Wil je graag definitief ontharen omdat je bijvoorbeeld af wilt van jouw ongewenste haargroei?

Bij definitief ontharen wordt eerst een intakegesprek gepland waarin je informatie en uitleg over de behandeling krijgt. Daarin komen ook jouw gezondheid en eventueel medicijngebruik ter sprake. Natuurlijk krijg je van ons een prijsindicatie. Bij gezichtsontharing is een vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen wordt ingezet als het behandelen met de IPL niet mogelijk is. Denk hierbij aan haren die geen pigment bevatten of als er maar een enkele haar aanwezig is.

Er bestaan verschillende methodes van elektrisch ontharen: diathermie en de blendmethode. Wij zijn geregistreerd en wij kunnen bepalen aan de hand van jouw overbeharing welke methode het meest geschikt is.

Waxen, maar dan pijnloos

Vrouwen én mannen willen steeds vaker een gladde zachte huid zonder alle ongemakken van harsen.
Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling.

Meer informatie over ontharen:
Definitief ontharen
Elektrisch ontharen
Harsen / waxen

Definitief ontharen