Pedicure

Pedicure

Men is vaak geneigd om de voeten over te slaan als het gaat om lichamelijke verzorging. Toch is het heel belangrijk om jouw voeten goed te verzorgen: Je moet er immers de hele dag op staan en lopen. Pijnlijke voeten zijn dan heel vervelend. Of je man of vrouw bent, jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Jouw hele lichaamsgewicht ‘steunt’ immers op jouw voeten! Als jouw voeten pijn doen, kun je ongemerkt ook je houding veranderen waardoor rug- of nekklachten ontstaan. Het preventief laten verzorgen van je voeten is dus van groot belang! Wij zijn ook gespecialiseerd in schimmelnagels.

Bij een pedicurebehandeling worden de nagels netjes verzorgd en als er eelt en/of likdoorns aanwezig zijn, dan worden die weggehaald. Na de behandeling zien de voeten er weer mooi en goed verzorgd uit en kun jij zonder pijn ons instituut verlaten. Naast het verzorgen van de voeten en het verhelpen van klachten, is ook het voorkomen van voetproblemen één van de belangrijkste taken van de pedicure. U krijgt van onze pedicure altijd goed advies mee. Zo nodig verwijst ze u naar huisarts, specialist of podotherapeut.

 

Jouw voeten zijn bij ons in goede handen

Pedique nagels

Pedique is een product waarmee de nagel kan worden gerepareerd en gecorrigeerd.

Het gebruikte materiaal past zich optimaal aan de bewegingen van de voet en zorgt daarmee voor een hoogst aangenaam draagcomfort. Veel mensen hebben te maken met nagelaandoeningen en schamen zich voor hun nagels. Met Pedique zorgen wij ervoor dat je jouw teennagels weer kunt laten zien. Pedique is een elastische gel die speciaal voor de teennagels is ontwikkeld en veel toepassings- mogelijkheden heeft.

Door het wetenschappelijk geteste anti-mycotisch component Piroctone Olamine is deze gel uitermate geschikt om mycose-nagels (schimmelnagels) te corrigeren met een mooi optisch en cosmetisch resultaat. Pedique leent zich ook uitstekend om gescheurde of gedeformeerde nagels te repareren. Kies je voor een mooie French-Pedicure, ook dan is Pedique een geweldige gel. Pedique is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Maak een afspraak