In 4 weken gezond van start!

Samen met je coach naar een blijvend resultaat!

Heb jij heerlijk genoten van de zomervakantie, met íets te veel cocktails, ijsjes en lekker eten? Of voelde jij je niet happy bij het zien van jouw vakantiefoto’s? Wat je reden ook is, na de vakantie hebben we allemaal de behoefte om weer gezond te gaan eten. Wij helpen je naar een gezond gewicht dat blijft.

 • Persoonlijke begeleiding
 • Compleet voedingsplan
 • Iedere week leefstijl tips

PS. food & lifestyle programma

Het PS. food & lifestyle programma volg je onder persoonlijke begeleiding van een coach. Samen werk je aan een gezonde levensstijl, één die bij jou past en die je kunt blijven volhouden. Je leert een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon aan. Waarbij je lichaam overschakelt op de vetverbranding maar je je spiermassa behoudt, en zo het jojo-effect voorkomt.
AFSPRAAK INPLANNEN >>

Patricia ging jou voor!

“Na mijn zomervakantie van 2022 merkte ik dat ik niet meer lekker in mijn vel zat. Samen met een PS. food & lifestyle coach is het me gelukt om 25 kg af te vallen.

Welke tip ik aan anderen zou willen meegeven? Stel niet uit, tot maandag, tot na de feestdagenMaar start NU. Je mag jezelf best eens op nummer 1 zetten, daar doe je niemand mee tekort.”

Jouw resultaat

Je leert een gezond eetpatroon aan, dat koolhydraatarm en eiwitrijk is.

 • Vetverbranding
  Omdat je weinig koolhydraten binnen krijgt, schakelt je lichaam over op de verbranding van je vetten.
 • Voorkom jojo-effect
  Door de hoge eiwit inname, behoud je je spiermassa. Hiermee voorkom je het jojo-effect.
 • Gezonde levensstijl
  Je leert een gezonde levensstijl toepassen in jouw dagelijks leven.

Een vrouw valt gemiddeld 1 tot 1,5 kg per week af tijdens het PS. food & lifestyle programma. Bij mannen is dat gemiddeld 1,5 kg tot 2 kg per week.

 

Iedereen is uniek, en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Wie ben je, wat past bij jou en hoe wil je gemotiveerd worden? Samen gaan we aan de slag!

Annemiek staat voor je klaar!

MEER INFORMATIE PS. FOOD & LIFESTYLE