Acné en littekens

Heeft u last van acne?

Acne is één van de meest voorkomende huidaandoeningen die we kennen. Er zijn verschillende soorten én diverse oorzaken aan te wijzen. Wij kunnen de meeste vormen van acne doeltreffend behandelen. De oorzaak, ernst en manier van een acne behandeling zijn bepalend voor het resultaat.

Eerst hebben wij een informatiegesprek en maken we foto’s van je huid. Het is belangrijk om veel informatie te krijgen zodat wij ook een passend behandelprogramma kunnen samenstellen. We kijken niet alleen naar de huid maar ook naar eet en leef patroon. De huid wordt ook van binnenuit gevoed.

Onze specialisten hebben allemaal een speciale opleiding gevolgt, hierdoor is er de mogelijkheid om een vergoeding te krijgen van de zorgverzekeraar.

 

Door op tijd de behandelingen in te zetten, kunnen we littekens voorkomen. Helaas is dit niet altijd het geval en zijn er al vele wegen bewandelt waardoor er toch littekens ontstaan zijn.

Voor het behandelen van de littekens, kunnen wij diverse behandelmethodes inzetten:

Maak jouw afspraak telefonisch (tel: 0492 365599) of klik om online te reserveren

Online reserveren

Voorafgaand aan een behandeling vindt Acné en littekens plaats waarbij we de acne verder benoemen. Daarop stellen we een behandelplan voor en bepalen we welke behandelingen we gaan inzetten. We kijken samen naar het eet- en leef-patroon, wat invloed kan hebben.
Je krijgt advies over de producten die je thuis kunt gebruiken en we bespreken hoe eventuele littekens te behandelen zijn. Een samenwerking tussen jou en de behandelaar is van groot belang.

Uiteraard krijg je tijdens dit intakegesprek een indicatie van de kosten. Behandelingen worden veelal vergoed door de zorgverzekeraar.