Make-up

Youngblood feiten

  • Minerale make-up blijft heel lang goed. Omdat de poedervormige foundation geen bacteriën aantrekt, gaat een potje jarenlang mee.
  • Minerale make-up bestaat vrijwel altijd uit losse poeders. Dit vraagt om een andere opmaaktechniek dan bij gebruikelijke vloeibare foundations.
  • Minerale make-up kan zelfs gedragen worden door mensen met een make-upallergie.
  • Minerale make-up bestaat uit pure mineralen uit de aarde.
  • Het kleurrijke pigment is ideaal voor een stralende avondmake-up en kan gebruikt worden als oogschaduw, lipgloss en blush.
  • Youngblood is dierproefvrij.

Voor welke kleur kies jij?

Lotte (links) koos voor de kleur Envy en Claudia (rechts) voor de kleur Kranberry, voor welke kleur kies jij?

Wij organiseren regelmatig workshops waar we je tips en trucs leren over het aanbrengen van je make-up en om je te laten ontdekken welke kleuren het best bij je passen! Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Permanente make-up

Permanente make-up biedt veel voordelen ten opzichte van gewone make-up. In de eerste plaats is er natuurlijk het gemak. U staat ‘s morgens al op met een verzorgd uiterlijk en hoeft niet meer aan de slag met eyeliner, wenkbrauw- of lippenpotlood. Dat spaart tijd en voor sommigen een hoop geklieder. Het is een uitkomst voor brildragers die altijd problemen hebben met het aanbrengen van oog make-up. Bovendien is het erg handig voor vrouwen die veel sporten of allergisch zijn voor make-up.

Lees hier meer over permanente make-up!

Permanente make-up