PS.food&lifestyle, voor en na

Geweldig wat onze klanten met ons willen delen.

Geweldig wat onze klanten met ons willen delen.

Hier mijn verhaal….
Ik herken mezelf niet meer terug op de foto, maar ik weet nog precies hoe ik me destijds voelde. Met een grap nam ik mezelf op de korrel, altijd vrolijk maar ik was zo ongelukkig met mijn eigen lijf. En toch deed ik het mezelf aan.
Mijn grote zus was veel afgevallen met powerslim en ze zag er super uit. Maar bij mij ging op een of andere manier de knop niet om. Tot die dag in april en ze mij vertelde dat ze voor de tweede keer borstkanker had. Met Pasen hadden wij een mooi gesprek over ons leven en onze gezondheid. We spraken af dat we samen de strijd aangingen. Zij de kanker uit haar lijf en ik de kilo’s van mijn lijf. Zij heeft mij op eerste Paasdag aangemeld bij Aerde. Diezelfde week ben ik begonnen.
Het ging niet altijd van een leien dakje maar we zijn een heel eind op weg. We zijn er  nog niet maar het gaat echt de goede kant op. En nu hebben we ons zelf een nieuw doel gesteld. We strijden samen voor een gezond lijf zodat we in juni 2020 samen de alpe d’huzes kunnen beklimmen. En dat gaat ons lukken. Wie had dat ooit gedacht.
Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe ik me nu voel. Maar als ik naar de foto’s van mezelf kijk van nog geen half jaar geleden en de foto van nu en ik mijn gezicht zie stralen, dan weet ik genoeg. Ik voel me super. Vol energie en echte vrolijkheid.
Ik dank mijn coach, Annemieke, voor de alle hulp. Want zonder haar steun was het me niet gelukt. Ik dank mijn man en kinderen voor de support, want support van je thuisfront heb je echt nodig. Mijn beste vriendin voor het samen sporten.
En natuurlijk: dank je wel lieve zus voor alle liefde ❤️
    Anita

Afspraak maken