Schoonheidssalon Den Bosch

Schoonheidssalon in Den Bosch

 
Zie je er moe en lusteloos uit? Dat is helemaal niet zo gek door het drukke leven dat we leiden. Ongemerkt worden we aan verschillende bronnen van stress blootgesteld. Denk hierbij aan het gezinsleven, het werk, de spits in het verkeer en een overvolle agenda. Dat vraagt om een oppepper voor jou en de huid in je gezicht. Onze schoonheidssalon bij Den Bosch biedt je de gelegenheid om even me-time in te plannen en heerlijk te ontspannen. Voordat we de huid behandelen kijken we eerst grondig naar de conditie van je huid. Na een duidelijke uitleg gaan we aan de slag. Tijdens de behandeling geven we aan welke producten we gebruiken en waarom. Het resultaat is een mooie huid en een ontspannen geest.

Maak een afspraak

Natuurlijke huidverbetering bij schoonheidssalon Den Bosch

Bij ons in de schoonheidssalon in Den Bosch werken we enkel met producten op natuurlijke basis. Onze visie is dat de huid het beste de stoffen opneemt die het dichtste bij de natuur staan. Daarnaast hebben de natuurlijke producten een heerlijke geur en zijn makkelijk aan te brengen. Omdat wij de klant een wellness-beleving willen geven, werken wij als schoonheidssalon Den Bosch enkel met gerenommeerde merken. Denk hierbij aan namen als Pascaud, Youngblood, La Colline en Gladskin. Voor de nagels gebruiken wij O.P.I. 

Contact ons

Permanente make-up en definitief ontharen 

Permanente make-up biedt voor veel vrouwen om meerdere redenen een uitkomst. Getekende wenkbrauwen zorgen voor vlekken op de brilrand en op de plek waar de make-up is aangebracht. Ook zijn sommige vrouwen allergisch voor make-up. Bij hen kan de make-up jeuken op de huid of zelfs voor roodheid zorgen. Met permanente make-up is dit niet het geval. Daarnaast kun je bij ons kiezen voor definitief ontharen, om helemaal een egale huid te hebben. Wij doen dit voor jou op het gezicht, de oksels, de benen en zelfs de bikinilijn. Door onze hoogwaardige apparatuur gebeurt het ontharen door onze schoonheidsspecialiste in Eindhoven / Den Bosch veilig en pijnloos. 

Afvallen met de schoonheidsspecialiste Eindhoven 

Wil je graag nog strakker in je vel zitten en een paar kilo’s kwijt? Ook daarvoor kun je terecht bij onze schoonheidssalon bij Eindhoven in de buurt. Contourverbetering doen wij door middel van cryolipolyse en de Velashape. De eerste is gericht op het bevriezen en verminderen van vet. De tweede behandeling focust zich op het verwijderen van cellulitis. Beide behandelingen geven een strakke en zachte huid als resultaat. Neem gerust vrijblijvend contact op om te vragen wat het beste werkt voor jou. Uiteraard ben je ook welkom bij ons voor een intakegesprek. 

Neem contact op