Schoonheidssalon Eindhoven

Schoonheidssalon in Eindhoven

 
Vind jij het heerlijk om jezelf in de watten te laten leggen, gewoon omdat je vindt dat je dat waard bent? Dan ben je bij Aerde, onze schoonheidssalon in Eindhoven, aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat zowel mannen als vrouwen met een natuurlijke glow en grote glimlach de deur uitgaan. Bij ons beleef je een echte wellness-behandeling. Aerde Schoonheidsinstituut bestaat al 25 jaar. Inmiddels zijn wij een begrip als schoonheidssalon vlakbij Eindhoven en de regio daarbuiten. Wij bestaan al zo’n lange tijd, omdat we graag investeren in deskundigheid, de nieuwste apparatuur en de mooiste producten. 

Neem contact op

Huidverbetering bij schoonheidssalon in Eindhoven

Als schoonheidssalon in Eindhoven zijn wij goed in het verbeteren en verzorgen van de huid. Het is belangrijk om zuinig op de huid te zijn: je hebt er namelijk maar één. Naast het drinken van water en het nemen van gezonde voeding en vitaminen, is het belangrijk om de huid van buiten te verzorgen. Wij helpen je met alle huidproblemen, zoals acne, rimpels, couperose en een vochtarme huid. De behandelingen stemmen wij af op de conditie van de huid. Daarbij geven wij je advies over welke producten je thuis kunt gebruiken. De juiste dag- en nachtverzorging laat het effect van de behandeling namelijk langer voortduren. 

Contact ons

Permanente make-up in Eindhoven

 
Kost het aanbrengen van de make-up je ‘s ochtends veel tijd of heb je een vette huid waar de make-up vanaf glijdt? Dan is permanente make-up in onze schoonheidssalon in Eindhoven of Den Bosch de beste oplossing. Bovendien is het fijn voor brildraagsters die geen zin meer hebben in vlekken op de bril. Permanente make-up is bovendien handig voor vrouwen die allergisch zijn of veel sporten. Je hebt geen last meer van vervelende vlekken of allergische reacties op het gezicht. Permanente make-up biedt dus een uitkomst voor veel vrouwen. 
 

Schoonheidssalon Eindhoven voor al jouw beauty behandelingen 

 
Naast beauty behandelingen voor het gezicht en het aanbrengen van permanente make-up bieden wij als schoonheidssalon bij Den Bosch nog veel meer behandelingen. Zo kun je bij ons terecht voor definitief ontharen, mesotherapie, afslankprogramma’s en pedicure. Wil je een arrangement van meerdere behandelingen? Ook dan kun je zeker bij onze schoonheidsspecialiste bij Eindhoven en Den Bosch terecht. Wij helpen regelmatig vrouwen tijdens een verwendag of vlak voordat ze gaan trouwen. Neem gerust vrijblijvend contact op via de telefoon, mail of website. Wij komen hier zo spoedig mogelijk bij jou op terug. 

Maak een afspraak