16 mei 2019

Wat is Technoceuticol?

Wij zijn sinds kort een Technoceuticol instituut en dat betekend dat wij alleen deze bijzondere peeling mogen uitvoeren. Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd en examen gehad. De behandeling bestaat uit zoveel en hoog geconcentreerde ingrediënten, dat opleiding nodig is.Binnenkort gaat Lotte deze opleiding ook volgen.
Ik ga je uitleggen waarom deze peeling zo bijzonder is.

WAT IS CELLULAIRE VEROUDERING?

Cellulaire veroudering is het gevolg van omgevingsinvloeden, DNA-schade, waterverlies en het natuurlijke verouderingsproces. Cellulaire afbraak is de weg naar cellulaire veroudering. De zichtbare tekenen van veroudering beginnen op cellulair niveau maar worden op het huidoppervlak weergegeven als:

  • Lijnen en rimpels;
  • Verlies van vastheid;
  • Pigmentatie;
  • Uitdroging.

DR. MURAD’S REACTIVCELL TECHNOLOGY

Exclusief gevonden in professionele techno-cosmetische concentraten 5 huid-transformerende actieve stoffen die corrigeren, bijvullen en beschermen tegen tekenen van cellulaire veroudering.

  • Bio-actief hepta-peptide: helpt lijnen en rimpels te verminderen;
  • Gemberextract: helpt bij het bestrijden van schade door vrije radicalen;
  • Bruin algenextract: ontgift en verjongt;
  • Blad extract van organum Majorana: helpt de stevigheid van de huid te verbeteren;
  • Ribose: herstelt de vermoeide huid.

TECHNOCEUTICALS PEELS

Niet-invasieve revitaliserende behandelingen voor de huid gericht op het tegengaan van zichtbare tekenen van veroudering met weinig tot geen ‘down-time’. Down-time is eigenlijk de tijd die de huid nodig heeft om te herstellen. Dit betekent, geen vervelling of roodheid.

Murad Technoceuticals Peels zijn gebaseerd op de meest geavanceerde wetenschap van vandaag, gecombineerd met de door Murad gepatenteerde ontdekkingen van Glycolic Acid en Tri-Acid Complex-technologie, gepaard met antioxidanten en hydrators. Technoceuticals Peels richten zich effectief op huidproblemen en zorgen voor een optimale huidgezondheid voor regeneratie zonder irritatie. Wat dit wil zeggen, is dat er verschillende zuren tegelijk worden aangebracht, gecombineerd met werkstoffen. Hier is Murad uniek in.

Wij zijn hier erg blij mee want wij willen dat resultaat! Voor thuis is er een serum met dezelfde werkstoffen waardoor de huid nog lang plezier heeft van het behaalde resultaat.

Neem direct contact met ons op!