Afvallen / PS.food&lifestyle

Succesvol afvallen

Het bereiken en vasthouden van een gezond en evenwichtig levenspatroon kan best een opgave zijn.

Wat zou het voor je betekenen als dit wel gaat lukken?
Hoe zou jij je voelen, wat zou het je opleveren, wat zou je allemaal kunnen wat nu niet gaat?
Durf je het aan om een volgende stap te nemen en het tot een succes te maken?

Je hoeft het niet alleen te doen!

Op zoek naar jouw balans

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefst snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

PS.food&lifestyle is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.

Want laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen. PS.food&lifestyle biedt dat steuntje!

 

Elk eetmoment een smakelijk moment
Het is zeker geen straf om met PS.food&lifestyle af te vallen. Dankzij het uitgebreide en gevarieerde assortiment kun je blijven genieten van lekker eten. PS.food&lifestyle is uitstekend in te passen in je dagelijkse leven. Met een combinatie van groente en vlees of vis zet je elke dag de lekkerste gerechten op tafel. Met PS.food&lifestyle ontdek je juist een nieuwe lifestyle waarbij gezond genieten dagelijkse kost wordt.

PS.food&lifestyle is volgens de laatste wetenschappelijke inzichten de beste manier om gewicht te verliezen én het gewichtsverlies te behouden. 

Je gaat niet minder eten maar anders. De PS.food&lifestyle producten zijn koolhydraatarm en eiwitrijk. Het eten van de juiste voedingsstoffen zorgen ervoor dat je wel vet, maar geen spiermassa verliest. Het bevorderd je stofwisseling en je figuur verbetert.

Samen sta je sterk
Vanaf het intakegesprek waarbij je samen doelen en plannen opstelt, via de wekelijkse gratis consulten waar je de balans op maakt en het vervolgtraject, bepaalt tot na het bereiken van je streefgewicht. Wij blijven je nog een jaar lang begeleiden en adviseren. Zo behaal je jouw ideale gewicht niet alleen, maar behoud je het ook!

Maak jouw afspraak telefonisch (tel: 0492 365599) of reserveer online

 

 

Afspraak maken

Het is jouw tijd om te stralen!

 

 

Ik kwam terug van vakantie en mijn kleding paste niet meer. Ik had me in mijn drie weken vakantie iets te veel laten gaan en was 6 kg aangekomen.Ik voelde me slap en futloos en ik zat niet lekker in mijn vel. Ik wist dat ik iets aan mijn leefstijl moest veranderen. Het is nu mijn tijd om te stralen!

Ik wilde mijn levensstijl veranderen

Ik wilde dus niet alleen mijn doel bereiken, maar vooral van leefstijl veranderen. Daarom ben ik gestart met PS.food&lifestyle, omdat ik zo zeker wist dat ik goede begeleiding zou krijgen. En dat die begeleiding niet zou stoppen na het behalen van mijn gewenste doel.

Het PS.food&lifestyle programma is heel duidelijk is heel duidelijk. Je weet precies wat en hoeveel je mag eten om op een gezonde manier je doel te kunnen bereiken. De regelmaat in het programma beviel me goed. Met 6 eetmomenten op een dag voelde ik me steeds verzadigd, en daardoor heb ik zelfs met Kerst geen problemen gehad om het programma te blijven volgen.

Heb jij inspiratie nodig, klik op onderstaande link…

E-book_B2B_Koolhydraatarme recepten zonder PS_NL

Klanten ervaringen

PS.food&lifestyle is speciaal ontwikkeld om jou te helpen naar een gezond en evenwichtige lifestyle, terwijl je lekker blijft genieten.

Contourverbetering

Je kunt je contouren ook bij Aerde Schoonheidsinstituut verbeteren door middel van VelaShape of Cryolipolyse.

Lees meer