Behandelingen

Elke huid is uniek en heeft een eigen aanpak nodig!

Huidverbetering in zes levels

 

Bij AERDE Huidinstituut werken we met levels, levels ingedeeld naar intensiteit! De resultaatgerichte behandelingen zijn ingedeeld in zes levels waaruit jij als cliënt een keuze kunt maken. Na een uitgebreide huidscan en het huidadviesgesprek geeft de huidspecialist een passend advies op maat. De keuze is aan jou welk level jij kiest.

 

Welk level past bij mijn huidconditie?

 

Afhankelijk van je huidwens, je huidconditie, en ook het seizoen en de mogelijkheden voor jouw huid adviseert de huidspecialiste een level. De huidspecialiste zal bij je bezoek je huid bekijken en afstemmen welk level het beste is. De hoogte van het level bepaalt de intensiteit en de duur van de behandeling. De uiteindelijke keuze van level is geheel aan jou!

 

Wat maakt dit Level Concept zo mooi?

 

Het level concept is uniek aangezien het nu makkelijker dan ooit is om een behandeling uit te zoeken. Jij bepaalt de intensiteit van de behandeling, welke zijn opgesplitst in 6 levels. Hoe hoger het level, des te meer ruimte voor diversiteit in merken, apparatuur en technieken die we kunnen inzetten tijdens de duur van je behandeling. Hiermee bereik je het meest optimale resultaat voor jouw huid!

 

Welke merken, apparatuur en technieken kunnen er worden gebruikt? 

 

Binnen het Level Concept kan een keuze gemaakt worden uit de volgende merken, apparatuur en technieken. Naast deze levels bieden wij nog meer huidverbeterende en verjongende behandelingen en merken die los in te boeken zijn.

 Merken: Pascaud, PCA Skin & Forlle’d

 Apparatuur: Ledtherapie, Wave RF, Cold laser, Dermapen MicroNeedling & Microdermabrasie

Technieken: Pascaud peeling, PCA Skin peeling, Retinol peeling, Bindweefselmassage & diverse soorten maskers

HUIDVERBETERING EN HUIDVERJONGING IN ZES LEVELS

 

Level 1 € 99,-

PCA basis
Pascaud basis

 

Level 2 € 109,-

PCA 365 day treatment
PCA oxygen therapeutisch masker treatment
Pascaud met ampul

 

Level 3 € 129,-

Forlle’d basis
Pascaud treatments
PCA peelings
Level 1 + apparatuur

 

Level 4 € 149,-

Forlle’d advanced treatment
PCA retinol peeling
Level 2+ apparatuur

 

Level 5 € 169,-

Level 3+ apparatuur

 

Level 6 € 199,-

Level 4 + apparatuur

 

We nodigen je graag uit voor een huidadvies gesprek om de mogelijkheden voor jouw huid in kaart te brengen en te bespreken. Samen komen we tot een passend product -en behandeltraject, op maat!

 

Note: Bovenstaand is een richtlijn voor de uitwerking van de levels. Hiermee geven we je een inkijk in de mogelijkheden van de levels.  De huidspecialiste adviseert je graag over de mogelijkheden voor jouw huid!

 

AERDE Huidinstituut heeft een breed behandelaanbod gericht op huidverbetering en huidverjonging. Naast bovenstaande levels ben je bij ons aan het beste adres voor:

Alle behandelingen

Ons instituut hecht grote waarde aan resultaat, samenwerking en plezierige relaties.

Blogs

van Annemiek

Beauty-tips? Lees de blogs van Annemiek en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste weetjes!

DE NOODZAAK VAN ZONBESCHERMING

De zon is een bron van energie, de warmte voelt heerlijk aan en geeft een goede “mood”. Maar de ultraviolette (UV) straling die de zon uitstraalt kan schadelijk zijn voor onze huid. UVA- en UVB-stralen kunnen beiden de huid beschadigen en leiden tot zonnebrand, huidveroudering, pigmentvlekken veroorzaken en zelfs huidkanker… Lees meer

SPRING ! Is jouw huid klaar voor de zon en de zomer?

De zomerse maanden staan voor de deur en de wintermaanden gaan we weer achter ons laten. Gedurende de winter is onze huid verdikt, heeft minder zon gezien en hebben we veel binnen gezeten waardoor de huid weinig zuurstof tot zich heeft kunnen nemen. Kortom, de huid is toe aan… Lees meer

PASCAUD: Huidverbetering op een makkelijke, no-nonsense manier!

PASCAUD: Huidverbetering op een makkelijke, no-nonsense manier! Beauty is iets wat Pascaud in ieders handbereik wil leggen. Drie aspecten die elkaar blijven ondersteunen vind je in de Beauty Triangel. Als de Beauty Triangel in balans is, dan ga je stralen! Dit betekend dus niet alleen de… Lees meer