Micro Needling

Micro Needling is een populaire huidverbeterende behandeling in het huidinstituut.

Voor iedereen die zijn of haar huid een huidverbeterend effect wil hebben. En huidproblemen zoals acne littekens, grove poriën, doffe huid en pigment wil aanpakken.

  • Anti-aging: fijne lijntjes en rimpelvorming
  • Bij volumeverlies van de huid
  • Stevigheid
  • Zonschade in de huid
  • Vette onzuivere huid
  • Littekens
  • Grove porie structuur
  • Pigmentatie

De microneedling behandeling en het huidverzorgingsadvies worden afgestemd op de specifieke behoeften van uw huid. Voor het optimale resultaat is het van belang dat u de huid na de behandeling met de onze thuisverzorgingsproducten blijft verzorgen.

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, een peeling en het ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een pen met meerdere naaldjes de huid in banen bestempeld of geroteerd. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk worden genezen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals hyaluronzuur wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger! De behandeling voelt aan als kleine prikjes, welke goed te verdragen zijn.

micro needling huidverbetering aerde gemert anti aging acne

Resultaat

De Micro Needling behandeling stimuleert collageen. Dit proces werkt circa 3 weken in uw huid door, en om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten met hyaluronzuur te gebruiken. Je huidspecialist zal u hierover inlichten.

Na de behandeling

Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aanhouden, maar verdwijnt daarna. Verder heeft de behandeling minimale downtime en kunt u de dagelijkse werkzaamheden weer gewoon oppakken. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met een U.V. filter en extra te hydrateren. Belangrijk om drie dagen na de behandeling de huid te behandelen met de door uw huidspecialist geadviseerde crème.

Herhaling – werken in een kuur

Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal uw huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen. De meest optimale behandelfrequentie is met tussenpozen van 3 tot 4 weken.

Online afspraak maken