Over Aerde

Deskundig, de juiste apparatuur en klantvriendelijk

Beautycoaching

In ‘Groot Gemert’ heeft Aerde Schoonheidsinstituut een naam opgebouwd als professioneel partner en coach van haar klanten. De deskundige medewerksters van ‘Team Aerde’ zijn gespecialiseerd in verschillende beautydisciplines en de conditie van uw huid gaat hen aan het hart. Het is hun tweede natuur om met maatwerkbehandelplannen en hoogwaardige producten zichtbaar én haalbaar resultaat te boeken. Bij de aanpak van huidproblematiek en huidverbetering wordt bovendien gekeken naar de oorzaak van afwijkingen en aandoeningen. Genen, leefstijl en omgevingsfactoren spelen vaak een rol. Het veranderen van de huidconditie vergt tijd, het aanpassen van voedingspatronen doorzettingsvermogen. Met 26 jaar ervaring durft Aerde Schoonheidsinstituut elke challenge wel aan.

Aerde is méér dan een beautysalon of schoonheidsspecialist:
Onze professionele kennis en ervaring gaat namelijk veel verder.
Zo kun je bij ons terecht voor:

Ons instituut hecht grote waarde aan resultaat, samenwerking en plezierige relaties met cliënten

Je hebt maar één huid en één gezicht

Je huid, je hebt er maar één… Daar moeten we het een leven lang mee doen.Daarom is het zo belangrijk om er zuinig op te zijn en met zorg te behandelen: Behandelen van binnen en van buiten, daar geloven wij in!

Er zijn diverse behandelingen die je in ons schoonheidsinstituut kunt ondergaan. Wij bieden namelijk diverse bewezen top behandelingen aan. Wat ze allemaal gemeen hebben: Ze werken!
Bij Aerde werken we alleen met de allerbeste en nieuwste producten. Wij zijn altijd op zoek naar de laatste ontwikkelingen om je huid optimaal te kunnen behandelen.

 

Impressie

Natuurlijk draait het in ons Schoonheidsinstituut om jou en de best mogelijke producten en behandelingen om je te helpen.
Toch is het ook belangrijk dat de omgeving waarin we voor en met je werken heel prettig is. Wij durven te zeggen dat dit ook het geval is!

 

Zeven goede redenen om te kiezen voor Aerde Schoonheidsinstituut in Gemert:

  1. Aerde zit tussen een schoonheidssalon en kliniek in
  2. Gewone schoonheidssalons geven huidverzorgende behandelingen, Aerde geeft natuurlijke behandelingen waarbij resultaat zichtbaar is
  3. Risicoloos en beste alternatief voor operaties en injectables
  4. Ruime openingstijden van dinsdag t/m zaterdag en 3 avonden
  5. Gratis parkeren voor de deur
  6. Aangesloten bij brancheorganisatie Anbos, en Medcos partner
  7. BIG- geregistreerd