Over Aerde

Deskundig, de juiste apparatuur en klantvriendelijk

Beautycoaching

In ‘Groot Gemert’ heeft Aerde Huidinstituut een naam opgebouwd als professioneel partner en coach van haar klanten. De deskundige huidspecialistes van AERDE Huidinstituut zijn gespecialiseerd in verschillende beautydisciplines en de conditie van uw huid gaat hen aan het hart. Het is hun tweede natuur om met maatwerkbehandelplannen en hoogwaardige producten zichtbaar én haalbaar resultaat te boeken. Bij de aanpak van huidproblematiek en huidverbetering wordt bovendien gekeken naar de oorzaak van afwijkingen en aandoeningen. Genen, leefstijl en omgevingsfactoren spelen vaak een rol. Het veranderen van de huidconditie vergt tijd, het aanpassen van voedingspatronen doorzettingsvermogen. Met 26 jaar ervaring durft Aerde Schoonheidsinstituut elke challenge wel aan.

Aerde Schoonheidsinstituut is méér dan een beautysalon of schoonheidsspecialist:
Onze professionele kennis en ervaring gaat namelijk veel verder.
Zo kun je bij ons terecht voor:

Ons instituut hecht grote waarde aan resultaat, samenwerking en plezierige relaties met cliënten

MEET THE TEAM

annemiek van Aerde gemert huidinstituut huidverbetering

Annemiek van Aerde – Huidspecialiste

Al ruim 28 jaar heb ik gekozen voor dit geweldige vak waar ik tot nu toe nog steeds met veel plezier en passie in werk.

Ik blijf mij scholen en ontwikkelen om een professioneel partner en coach te zijn voor mijn cliënten. Door mezelf te specialiseren, wil ik het optimale resultaat in de huid bereiken

Ik ben begonnen als verpleegkundige, eerst het ziekenhuis en aansluitend de psychiatrie. Daarna ben ik HBO-maatschappelijkwerk gaan studeren en heb vervolgens 15 jaar in de verslavingszorg gewerkt. Ik ben altijd bezig geweest met studies en blijf dat belangrijk vinden om mijn clienten het beste te geven.

3 jaar geleden heb ik mijn BIG-registratie opnieuw behaald.

Gezondheid is voor mij een belangrijk uitgangspunt vandaar dat ik begeleid in lifestyle en ook altijd de link maak met de gezondheid en huid.

Specialisaties:

Acne, ipl, bindweefselmassage, permanente make-up, elektrisch ontharen, huidverbeterende peelings, lichaambehandelingen & PS.food&lifestyle

Annemiek is aanwezig op: Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

AGB codes 89000758 
Elektrisch ontharen 89000758
Ontharingstechnieken 89000758
Acne 89000758

sanne gemert aerde huidspecialist

 

Sanne Hendriks

Huidspecialist

‘’Mijn passie is huidverbetering’’

“Ik vind het belangrijk om klanten echt een moment voor zichzelf te geven. Vooral als dit gepaard kan gaan met huidverbetering. Samen met mijn klant maak ik graag een behandeling of behandelplan in combinatie met product advies waardoor we de gewenste resultaten kunnen optimaliseren. Ik vind het belangrijk om elke keer weer naar de huid te kijken en ook te bespreken hoe het op dat moment met de huid gaat. Aan de hand daarvan kijken we welke behandeling het beste bij de huid past.”

Specialisaties:

Acne, bindweefselmassage, elektrisch ontharen en huidverbeterende peelings
AGB Code Acne 89101358

Sanne is aanwezig op: Dinsdag, donderdag en vrijdag. De woensdag en zaterdag wisselen elkaar af

 

Ook werken bij Aerde Huidinstituut? Bekijk onze vacature: VACATURE HUIDSPECIALIST / HUIDTHERAPEUT 

aerde huidinstituut huidverbetering pca skin forlle`d phformula pascaud stage

Naomi de Groot

Huidspecialist in opleiding

‘’Ik ben altijd al bezig geweest met uiterlijke verzorging ’’

“Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn MBO opleiding en ben blij dat ik stage mag lopen bij AERDE Huidinstituut.  Ik vindt het heel erg leuk om nieuwe dingen te leren en ook me te verdiepen in de merken en technieken. tot snel bij AERDE.”

Naomi is aanwezig op: Dinsdag

Je hebt maar één huid en één gezicht

Je huid, je hebt er maar één… Daar moeten we het een leven lang mee doen. Daarom is het zo belangrijk om er zuinig op te zijn en met zorg te behandelen: Behandelen van binnen en van buiten, daar geloven wij in!

Er zijn diverse behandelingen die je in ons schoonheidsinstituut kunt ondergaan. Wij bieden namelijk diverse bewezen top behandelingen aan. Wat ze allemaal gemeen hebben: Ze werken!
Bij Aerde Huidinstituut werken we alleen met de allerbeste en nieuwste producten. Wij zijn altijd op zoek naar de laatste ontwikkelingen om je huid optimaal te kunnen behandelen.

 

Zeven goede redenen om te kiezen voor Aerde Schoonheidsinstituut in Gemert:

  1. Aerde Huidinstituut zit tussen een schoonheidssalon en kliniek in
  2. Gewone schoonheidssalons geven huidverzorgende behandelingen, Aerde geeft natuurlijke behandelingen waarbij resultaat zichtbaar is
  3. Risicoloos en beste alternatief voor operaties en injectables
  4. Ruime openingstijden van dinsdag t/m zaterdag en 3 avonden
  5. Gratis parkeren voor de deur
  6. Aangesloten bij brancheorganisatie Anbos, SKIN en Medcos partner
  7. BIG- geregistreerd