Huidanalyse

Huidanalyse

Een huidanalyse van de leeftijd van de huid in vergelijking met de werkelijke leeftijd geeft aan op welke punten verbetering mogelijk is. Na de behandeling volgt een ‘voor’- en ‘na’-fotoanalyse om het resultaat van de behandeling zichtbaar te maken. De huidanalyse is een belangrijk hulpmiddel bij intakegesprekken. Met het Multi Analysis Center wordt een objectieve huidanalyse gemaakt, waardoor het mogelijk is om het resultaat van een gezichtsbehandeling in kaart te brengen.

Het MAC huidanalyse apparaat bestaat uit twee units:
MAC Vision en MAC Sensor

De MAC Vision maakt een foto van uw gezicht. We maken een drietal foto’s met wit licht en een door gebruikmaking van niet schadelijk UV licht. Speciale software maakt het mogelijk om de status van de huid weer te geven, zoals de berekening van het aantal rimpels in een zone, poriën, bruine en rode vlekjes, de gelijkmatigheid van de huid en eventuele zonneschade.

De MAC Sensor test met behulp van sensoren vocht, sebum, elasticiteit en pigment en heeft tevens een speciale camera. Doordat de MAC een vergroting van het huidbeeld geeft van wel 50 maal kunnen onder andere structuur en huidlijnen duidelijk worden weergegeven. Een unieke tape afdruk van de huid onder de microscoop, test de mate van verhoorning, de grootte van de talgkliertjes en kan men bijvoorbeeld zien of de huid toe is aan een dieptepeeling.

Onze scan onthoudt alle gegevens van je huid zodat we objectief kunnen bijhouden hoe jouw huid zich ontwikkelt. Je weet dus zeker dat jouw product of behandeling de juiste voor je huid is en dat je daarmee het beste resultaat voor je huid bereikt!

 

Het beste resultaat voor jouw huid

Onze scan onthoudt alle gegevens van de huid zodat we objectief kunnen bijhouden hoe je huid zich ontwikkelt. Je weet dus zeker dat je product of behandeling de juiste voor je huid is en dat je daarmee het beste resultaat voor jouw huid bereikt!