PRX-T33 No-Needle Collageen Skin Booster

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters

PRX-T33 is een Collageen Skinbooster waarbij géén naalden worden gebruikt om in te spuiten. Deze PRX-T33 Collageen Skinbooster is wereldwijd bekend en wordt in méér dan 40 landen uitgevoerd. Het is een korte behandeling met direct een zichtbaar resultaat zoals een frisse uitstraling en een mooie glow. Deze anti-aging behandeling is ontwikkeld om de biologische behoeften van de huid zoals de huidvernieuwing en dus cellen te stimuleren. Door de zachte massage worden actieve ingrediënten gestimuleerd om in de diepere huidlagen intens te hydrateren. Fibroblasten worden gestimuleerd waardoor de aanmaak van collageen en elastine vezels sterk wordt verbeterd.

De unieke formule van de PRX-T33 Collageen Skinboost

De gepatenteerde formule werkt volledig anders dan een peeling of andere Skin Boosters. Met een naald halen we de vloeistof uit het flesje en spuiten dit op de huid, zonder te injecteren. Vervolgens masseren we de vloeistof door middel van een prettige massage in de huid. PRX-T33 is een unieke samenstelling van TCA met waterstofperoxide en Kojine zuur (een zeer nauwkeurige pH-waarde). Deze stoffen werken nauw samen in je huid. Een direct resultaat zonder huidbeschadiging en minimale downtime zoals vervelling. Ze stimuleren de aanmaak van collageen en elastine en het heeft tevens een exfoliërende (peelende) werking. Hij is speciaal samengesteld om te werken in de dermis (2e huidlaag) zonder de epidermis (bovenste huidlaag) te beschadigen. Hierdoor heb je ook geen sterke vervelling na de behandeling. Af en toe kan het gebeuren dat de huid een lichte schilfering geeft op plekken waar hij heel vochtarm en/of uit balans is.

Voordelen van de PRX-T33 Collageen Skinbooster behandeling:

  • direct een mooi zichtbaar resultaat
  • korte behandeltijd met een effectieve en doelgerichte werking
  • sterk hydraterend
  • herstelt de natuurlijke glow
  • maakt de huid gladder en steviger
  • perfect te combineren met andere behandelingen van AERDE Huidinstituut

Voor wie is deze PRX-T33 Collageen Skinbooster behandeling geschikt:

voor elke huid die een boost kan gebruiken en wil werken aan structurele huidverbetering en anti-aging. De gevoelige en huid met roodheden kunnen helaas niet behandeld worden.

PRX-T33 in kuurverband:

In kuurverband is elke behandeling effectiever, zo ook bij deze PRX-T33 Collageen Skinbooster behandeling. Een eenmalige behandeling geeft je huid een intense boost. Maar in kuurverband gaan de resultaten langer aanhouden. De kuur bestaat uit gemiddeld 4 behandelingen.

Is de behandeling pijnlijk?
De PRX-T33 behandeling is niet pijnlijk, er worden geen naalden gebruikt. Door middel van massage zullen de ingrediënten worden in gemasseerd.

Hoe gaat een PRX-T33 behandeling?

  • Reiniging
  • Voorbereiding op de skinbooster
  • Aanbrengen en inmasseren van de PRX-T33 Collageen Skinbooster
  • Afsluitende verzorging afgestemd op jouw huidtype

Wat kan ik na de PRX-T33 behandeling verwachten?

Bij de PRX-T33 behandeling zitten sachets inbegrepen om de huid thuis, na de behandeling, na te verzorgen. Naast deze voorgeschreven sachets adviseren wij de eerste dagen verder niets gebruiken. In een enkel geval kan de huid op de 2e dag na de behandeling een (lichte) zichtbare schilfering geeft. Dit zal dan voornamelijk te zien zijn op plaatsen die heel vochtarm of uit balans zijn. De behandeling werkt hier namelijk iets sneller. Dit zal na 2 dagen verdwenen zijn. Het resultaat: je huid is glad en zacht, met een fijne structuur.

HUIDVERJONGING ZONDER NAALDEN, FROSTING EN HUIDBESCHADIGING

Wil je meer informatie over deze doeltreffende behandeling? Informeer bij de huidexperts van AERDE Huidinstituut voor meer informatie. We beantwoorden al je vragen met liefde en plezier!