Velashape

De aanpak voor gladde contouren en een strakkere huid

Als één van de eerste in Nederland biedt AERDE Huidinstituut behandelingen met VelaShape aan. VelaShape is een unieke drievoudige behandeling tegen onder andere lokale vetophopingen en cellulitis. Een methode die de huidconditie verbetert en een stevige contouring op gang brengt. Dus zonder drastische ingrepen, zonder injecties of incisies, dus non-invasief, maar wel effectief.

VelaShape zorgt voor een gladde en strakke huid. Deze professionele techniek combineert licht, radiofrequentie en mechanische massage. Het infrarood licht van VelaShape verhoogt de huidelasticiteit en pakt opgeslagen vetdeeltjes aan. De stroom activeert de stofwisseling in de huid tot wel vijftien millimeter diep en de massage brengt een verbeterde lymfedrainage op gang.

VelaShape werkt voor mannen en vrouwen, is veilig en absoluut pijnloos en werkt heel gericht met een individueel, natuurlijk resultaat. Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Een kuur bestaat uit gemiddeld zes behandelingen van elk dertig minuten, eenmaal per week. Door onderhoudsbehandelingen, gemiddeld één keer per drie maanden, kan de prachtige VelaShape-huid worden behouden.

Afspraak maken

Door onderhoudsbehandelingen kan de prachtige VelaShape-huid worden behouden

VelaShape

Wij adviseren de VelaShape-behandelingen te combineren met voedingssupplementen en lichaamsproducten van Pascaud. Beide gerenommeerde merken hebben na jarenlange research een aantal producten op de markt gebracht die zeer goed ondersteunend werken bij de VelaShape-behandelingen. Met deze producten verbetert het resultaat van de behandeling nog meer en blijft langer behouden.

Voor meer informatie, het aanvragen van een gratis vrijblijvend informatief gesprek of het afspreken van persoonlijke behandelingen kun je altijd contact met ons opnemen.

Andere contourverbeteraars bij AERDE Huidinstituut zijn: