Couperose

Behandeling van couperose

Heb je last van verwijde, rode bloedvaatjes/pigment in het gezicht? De MedCos IPL couperose methode pakt vele vormen van couperose, spider naevi en pigment aan. Het hoogenergetische licht van de MedCos IPL ‘verwijdert’ de storende verwijde bloedvaatjes.

 

HOE WERKT HET?

De rode bloedcellen in de vaatjes absorberen het licht en leiden dit vervolgens naar de wanden van de vaatjes. Daar wordt de lichtenergie omgezet in warmte-energie en worden de vaatjes door selectieve verhitting geraakt. Hierdoor verdwijnen / vervagen de verwijde bloedvaatjes.

AANTAL BEHANDELINGEN

De behandelde vaatjes worden in de meeste gevallen eerst donkerder, waardoor het lijkt of de couperose erger is geworden. Dit is echter een goed teken: het betekent dat de vaatjes zijn geraakt en dat de couperose of spider naevi zal verdwijnen. Gemiddeld zijn tussen de 3 en 5 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 2-4 weken.

Wij geven jou hoop

Fotofacial RF

MedCos IPL verbetert met elke puls de textuur en de teint van de huid door de rode vaatjes, pigmentvlekken en zonbeschadiging te verminderen. Er zal een geleidelijke verbetering optreden in de rode kleur van de huid; het blozen zal verminderen en vaatjes zullen vervagen. Pigmentvlekken en zonbeschadiging zullen verbleken. Vergrote poriën zullen verkleinen. Door de warmte die de puls in de huid afgeeft, wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Dit resulteert in het verminderen van rimpeltjes.

Afspraak maken