Pigment

MeLine

De eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie. Het biedt dermatologen, huidtherapeuten en huidspecialisten een breed scala huidverhelderende producten en behandelingen, die uniek zijn samengesteld op basis van het soort pigment en de kleur van de huid. Het is makkelijk in gebruik, de behandelingen geven snel resultaat en zijn uitgebreid klinisch onderzocht.

MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel.

Doordat we weten dat iedere pigmentvlek anders is op ieder huidtype zijn er 3 specifieke behandelingen ontwikkeld voor de hoogst haalbare resultaten.

 

MELINE werkt op celniveau en gaat het naar de wortels van de pathologie. Door de ongecontroleerde groei van melanocyten te reguleren, helpt MELINE naast het verminderen van hyperpigmentatie, de terugkeer effectief te voorkomen.

Het assortiment omvat unieke pr0ducten, die elke vorm van ‘melano of ‘melano-hematic’ pigmentatie kunnen behandelen inclusief solar lentigo en andere vormen van melasma/chloasma.Om een groter therapeutisch effect te bereiken, biedt het laboratorium verhelderende producten, die speciaal zijn ontwikkeld voor alle huidtypes.

MELINE omvat ook producten voor bijzonder kwetsbare gebieden, zoals  het gebied rond de ogen.MELINE biedt geïntegreerde oplossingen, waarbij de professionele behandelingen samenwerken met de ondersteunende producten voor thuisgebruik.

Afspraak maken

Pigment is de nieuwe rimpel