Rimpelcorrectie

Biologische rimpelcorrectie

Heb je specifieke rimpels waaraan je je stoort? Maar je wilt geen lichaamsvreemde stoffen laten inspuiten? BioSkinJetting is een 100% biologische en veilige manier van rimpelcorrectie. Een wetenschappelijk onderbouwde methode die een natuurlijk alternatief biedt voor inspuitingen.

BioSkinJetting gaat de strijd aan met rimpels en dieper gelegen littekens. Hierbij maakt een microprobe, een heel fijn naaldje, de rimpel als het ware los. Vervolgens wordt de huid, zonder gebruik te maken van inspuitingen, gestimuleerd om zelf jonge collagene vezels te vormen. Dit lichaamseigen collageen vult op een natuurlijke wijze de rimpel of het dieper gelegen litteken.

De methode wordt toegepast bij rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin en de neus-lippenlijn. Het aantal behandelingen is geheel afhankelijk van je leeftijd, leefgewoonte, huidconditie en diepte van de rimpels. Bij fijne rimpels zijn 3 behandelingen meestal voldoende. Bij diepe rimpels wordt een kuur van 5 tot 7 behandelingen geadviseerd.

Maak een afspraak

Resultaat

De rimpel wordt geleidelijk minder diep. Doordat je huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk.

Anti-aging concept

Een BioSkinSmoothing-behandeling helpt putjes, littekens die op de huid liggen, couperose en steelwratjes te verwijderen. Het innovatieve BioSkinSmoothing-apparaat, met 24 karaats gouden smoothers, activeert de doorbloeding waardoor de huid verstrakt. Een hoogfrequent signaal sluit gesprongen bloedvaatjes en strijkt oneffenheden glad. BioSkinSmoothing is binnen het Pascaud Anti-aging-concept de voorbehandeling op BioSkinJetting.

Anti-aging

Het Pascaud Anti-agingconcept biedt diverse mogelijkheden:

  • Huidanalyse
  • Mesotherapie
  • Lifting & versteviging
  • Huidverbetering
  • Peeling
  • Passage-massage
  • Cosmeceuticals en Nutriceuticals