Peeling

Rimpels, grove of vale huid, pigmentvlekken of afname van elasticiteit…

FRUITZUUR PEELING

De fruitzuurpeeling van Pascaud, is een milde peeling waarbij je geen vervelling krijgt en die ook in de zomerperiode is te ondergaan. Een fruitzuurpeeling is ideaal in kuurverband maar ook heel zinvol als losse behandeling. De fruitzuurpeeling lost dode huidcellen op, waardoor aanmaak van nieuwe cellen en de doorbloeding worden gestimuleerd. De huid wordt frisser en gladder en fijne lijntjes worden minder. Welke fruitzuurpeeling wij kiezen, is afhankelijk van uw huidtype, uw huidconditie en het gewenste resultaat. Preventief is het een prima behandeling voor iedereen die een jonge, mooie en strakke huid wil waarin voedingsstoffen optimaal worden opgenomen. Tevens is het zeer geschikt bij de behandeling van rimpels, grove huidstructuur (acne-littekens), pigmentvlekken, een vale huid (bijvoorbeeld door roken) en afname van elasticiteit.

 

SYNATURE®BEHANDELING VAN PASCAUD

THE BEST OF TWO WORLDS!

Combinatie tussen chemische en mechanische werkingsmechanismen:

Chemische peelings
‘Natural Needling’ d.m.v. skeletnaalden (natuurlijke spons deeltjes)

 

WAAROM SYNATURE® ?

 • Geschikt voor ieder huidtype (m.u.v. extreem gevoelige huid)
 • Het hele jaar uit te voeren
 • Direct zichtbaar resultaat, zonder apparatuur
 • Minimale down-time
 • “Natural Needling”

 

afspraak maken

Je huid gaat zichtbaar stralen.

De MICRODERMABRASIE is een mechanische peeling, waarbij met behulp van fijne aluminium oxide-kristallen, de dode huidcellen verwijderd worden.

Mechanische peeling – microdermabrasie

Microdermabrasie is een fantastische, pijnloze techniek om de huid te verbeteren, verfrissen en verjongen. Het bindweefsel wordt verstevigd en de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt toe waardoor de huid glad aanvoelt en er fris uitziet. Microdermabrasie is dé oplossing om de huid te ontdoen van dode huidcellen.

De kwaliteit van de kristallen, de opleiding en het apparaat bepaalt het eindresultaat, maar net zo belangrijk is de nazorg. Na de microdermabrasie behandeling neemt de ‘geslepen’ huid heel makkelijk werkstoffen op. Daarom zijn er diverse nabehandelingmethodes die de werkstoffen inbrengen. Welke wordt gekozen, is afhankelijk van je huid.

Waarvoor is Microdermabrassie geschikt?

Met deze behandelingen, bij voorkeur in kuurverband, werken wij aan de verbetering van jouw:

 • Rijpe, verslapte huid
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Doffe, vermoeide, slecht doorbloede huid
 • Onzuivere huid en grove poriën
 • Acne en littekens
 • Hyperpigmentatie en ouderdomsvlekjes

page2image3728778592

Omdat de micro-dermabrasie dermabrasie onder vacuüm gebeurt (simultaan vacuüm massage), neemt de doorbloeding van de huid tijdens de dermabrasie behandeling enorm toe.Tegelijkertijd wordt de bovenste (dode) huidlaag verwijderd.Door deze combinatie van effecten heeft de huid na een derrmabrasie behandeling een fors verhoogde opname capaciteit voor werkstoffen. De opname van werkstoffen na een dermabrasie is vele male hoger dan normaal.

 

afspraak maken

Resultaat

Omdat een mechanische peeling tevens de aanmaak van collageen in nieuwe huidcellen stimuleert, zijn met microdermabrasie ook het, verlies van elasticiteit en beschadigingen door UV-straling zeer goed te behandelen.
Direct na de eerste behandeling is het resultaat zichtbaar: De huidoneffenheden zijn dan al verminderd.