Peeling

Rimpels, grove of vale huid, pigmentvlekken of afname van elasticiteit…

Milde peeling

De fruitzuurpeeling van Pascaud, is een milde peeling waarbij je geen vervelling krijgt en die ook in de zomerperiode is te ondergaan. Een fruitzuurpeeling is ideaal in kuurverband maar ook heel zinvol als losse behandeling. De fruitzuurpeeling lost dode huidcellen op, waardoor aanmaak van nieuwe cellen en de doorbloeding worden gestimuleerd. De huid wordt frisser en gladder en fijne lijntjes worden minder. Welke fruitzuurpeeling wij kiezen, is afhankelijk van uw huidtype, uw huidconditie en het gewenste resultaat. Preventief is het een prima behandeling voor iedereen die een jonge, mooie en strakke huid wil waarin voedingsstoffen optimaal worden opgenomen. Tevens is het zeer geschikt bij de behandeling van rimpels, grove huidstructuur (acne-littekens), pigmentvlekken, een vale huid (bijvoorbeeld door roken) en afname van elasticiteit.

 

Technoceuticals® van Murad

Murad Technoceuticals® zijn powerpeelings en producten om transformerende resultaten te leveren zonder dat de huid een lange herstelperiode nodig heeft. We verdelen de Technoceuticals® in 3 levels:
AHA Rapid Exfoliater, geeft zichtbaar resultaat na slechts 1 behandeling en geschikt voor clienten die willen werken aan fijne lijntjes en rimpeltjes, oneffenheden en acné.
Intensive Peel 5, verschillende zuren en 5 herstellende ingrediënten werken samen om zichtbaar lijntjes en rimpeltjes te verbeteren en herstel van de immuniteit van de huid.
Retinol Dual-Phase Power Peel, verbetert huidstructuur direct, egaliseert de huidskleur en verbetert de uitstraling, in kuurvorm ideaal voor mensen met diepe rimpels en lijnen.

Reserveren

Goede voorbereiding

Om ervoor te zorgen dat de peeling overal gelijkmatig werkt, en dus de huid overal even diep wordt ‘gepeeld’, is een goede voorbereiding van groot belang. Waar de voorbereiding uit bestaat, is afhankelijk van je huid en je wensen.

Voorbehandelingen
Voor een optimaal resultaat van elke peeling geldt dat de huid reeds twee weken vooraf goed behandeld dient te worden. Wij hebben voor je persoonlijk behandelplan een aantal uitstekende verzorgingsproducten voor thuisgebruik.

Nabehandelingen
De eerste weken na een peeling is je huid zeer gevoelig voor invloeden van buitenaf. Een goede nabehandeling is dan ook zeer belangrijk en zelfs noodzakelijk. Uiteraard wordt direct na de peeling je huid behandeld om deze voldoende voeding en bescherming te geven. Maar hier stopt de nabehandeling niet. Ook thuis dien je deze voedende en beschermende behandeling, gedurende minimaal anderhalve maand, voort te zetten. Je krijgt hiervoor van ons een behandelplan dat helemaal persoonlijk is afgestemd.

Na de powerpeeling behandeling van Murad, adviseren wij, om een van de Technoceuticals® Concentrates thuis te gebruiken voor een actieve boost van de huid en het resultaat vast te houden.

 

Je huid gaat zichtbaar stralen.

Mechanische peeling (microdermabrasie)

De microdermabrasie is een mechanische peeling waarbij met behulp van fijne aluminium oxide-kristallen de dode huidcellen verwijderd worden. In tegenstelling tot de chemische of kruidenpeeling zijn bij de microdermabrasiebehandeling de diepte en werking zeer nauwkeurig te bepalen en zelfs per gebied aan te passen. Hierdoor is microdermabrasie uitermate geschikt voor de behandeling van bijvoorbeeld littekens en pigmentatie. Omdat een mechanische peeling tevens de aanmaak van collageen in nieuwe huidcellen stimuleert, zijn met microdermabrasie ook rimpels, verlies van elasticiteit en beschadigingen door UV-straling zeer goed te behandelen.

Reserveren