Klant ervaringen

Beginnen valt niet mee. Doorzetten wordt beloond!

Klant ervaringen

Zoveel klanten die het PowerSlim concept gevolgd hebben, Leest hier hun ervaringen.

Leny: ‘Ik denk dat de foto genoeg zegt. Ik vond dat er rigoureus iets moest gebeuren voor mijn gezondheid. Met Power slim en kundige begeleiding ben ik vele kilo’s kwijtgeraakt.
Het is prima vol te houden, door de 6 eet momenten heb je totaal geen hongergevoel.’

 

 

 

In een half jaar tijd heeft mijn leven een drastische wending gekregen. Dankzij PowerSlim voel ik me weer mooi, voel ik me fit en barst van de energie. Het begeleidende team van Aerde Schoonheidsinstituut, Joyce en Annemiek, hebben me hierin volop gesteund. Ik wil jullie bij deze bedanken voor de geweldige begeleiding.

Groetjes Femke

 

Na een tip van een kennis kwam ik bij Annemiek terecht om nou eindelijk eens van wat kilo’s af te komen. Ik wist al van mezelf dat ik een ‘stok achter de deur’ nodig had. Ik was in eerste instantie sceptisch, want er gaat toch niks boven ‘gewoon gezond eten’.

Ik ben gestart met het dieet van powerslim, onder begeleiding van Annemiek. Eerst kwam ik wekelijks langs voor wegen en begeleiding. De kilo’s vlogen eraf. Na een maand of 3 was ik ongeveer 12 kilo kwijt. Doel bereikt!!! Ik vind mezelf zó mooi dat ik ff in de spiegel kijk telkens als ik er langs kom 😊

De powerslim producten gebruik ik sindsdien alleen maar af en toe, omdat ik ze lekker vind en het een goede vervanging is voor mijn vroegere tussendoortjes. Ik eet nu dus ‘normaal’, d.w.z. zonder powerslim producten en val nog steeds een beetje af. Ik heb vooral geleerd keuzes te maken en elke 2 a 3 weken check ik met Annemiek of dat nog steeds goed gaat. Omdat ik van vegetarisch eten houd helpt Annemiek me nu om ook daarin mijn weg te gaan vinden.

Ik heb er veel vertrouwen in dat ik mijn gewicht zal behouden. Ik ben meer tevreden met en over mezelf en voel me fit en sterk. Wel heel fijn om de komende maanden nog steun, weegmomenten en hulp te krijgen Annemiek.

Groetjes,

Suzan

Powerslim

Over een jaar zou je willen dat je vandaag begonnen was.