Klant ervaringen

Klanten vertellen

Zoveel klanten die het PowerSlim concept gevolgd hebben, Leest hier hun ervaringen.

Leny: ‘Ik denk dat de foto genoeg zegt. Ik vond dat er rigoureus iets moest gebeuren voor mijn gezondheid. Met Power slim en kundige begeleiding ben ik vele kilo’s kwijtgeraakt.
Het is prima vol te houden, door de 6 eet momenten heb je totaal geen hongergevoel.’

 

 

 

 

 

In een half jaar tijd heeft mijn leven een drastische wending gekregen. Dankzij PowerSlim voel ik me weer mooi, voel ik me fit en barst van de energie. Het begeleidende team van Aerde Schoonheidsinstituut, Joyce en Annemiek, hebben me hierin volop gesteund. Ik wil jullie bij deze bedanken voor de geweldige begeleiding.

Groetjes Femke

 

 

 

Na een tip van een kennis kwam ik bij Annemiek terecht om nou eindelijk eens van wat kilo’s af te komen. Ik wist al van mezelf dat ik een ‘stok achter de deur’ nodig had. Ik was in eerste instantie sceptisch, want er gaat toch niks boven ‘gewoon gezond eten’.

Ik ben gestart met het dieet van powerslim, onder begeleiding van Annemiek. Eerst kwam ik wekelijks langs voor wegen en begeleiding. De kilo’s vlogen eraf. Na een maand of 3 was ik ongeveer 12 kilo kwijt. Doel bereikt!!! Ik vind mezelf zó mooi dat ik ff in de spiegel kijk telkens als ik er langs kom 😊

De powerslim producten gebruik ik sindsdien alleen maar af en toe, omdat ik ze lekker vind en het een goede vervanging is voor mijn vroegere tussendoortjes. Ik eet nu dus ‘normaal’, d.w.z. zonder powerslim producten en val nog steeds een beetje af. Ik heb vooral geleerd keuzes te maken en elke 2 a 3 weken check ik met Annemiek of dat nog steeds goed gaat. Omdat ik van vegetarisch eten houd helpt Annemiek me nu om ook daarin mijn weg te gaan vinden.

Ik heb er veel vertrouwen in dat ik mijn gewicht zal behouden. Ik ben meer tevreden met en over mezelf en voel me fit en sterk. Wel heel fijn om de komende maanden nog steun, weegmomenten en hulp te krijgen Annemiek.

Groetjes,

Suzan

 

! 😍 Wat zijn wij trots, deze topper is maar liefst 22,8 kilo kwijt!!
Lees haar succesverhaal hieronder👇

Kim: Dit is dan de laatste poging om van mijn overgewicht af te komen. Als dit niet lukt moet ik het er maar mee doen. Dat is wat ik tegen mezelf zei voor ik ging beginnen aan Powerslim. En wat voor poging!! Toen ik voor de eerste keer bij Aerde Schoonheidsinstituut naar binnen liep had ik meteen al een goed gevoel. De dames zijn super vriendelijk en begripvol. Eenmaal begonnen aan het dieet gaat het me zo gemakkelijk af. Met de duidelijke coaching en handige tips en de lekkere producten is het helemaal geen straf om het Powerslim dieet te volgen. Waar ik bij andere diëten vaak chagrijnig werd heb ik dit bij Powerslim helemaal niet. Dit komt omdat het allemaal vanzelf lijkt te gaan. Inmiddels ben ik ruim 22 kilo afgevallen. Ik ben een stuk zelfverzekerder geworden en kijk veel positiever naar mijzelf. Dit allemaal door de goede hulp van de dames van Aerde schoonheidsinstituut. Zonder hun was ik niet zover gekomen. Kortom een ervaring die je iedereen gunt!!

 

 

 

 

Wat knap gedaan! Geniet van jouw resultaat en samen gaan we de volgende fase in.
Benieuwd naar HET verhaal? Lees hieronder verder ⬇️⬇️⬇️

Na drie zwangerschappen was ik flink wat aangekomen. Ik heb verschillende diëten gevolgd, viel een paar kilo af, maar na een tijdje zat het er weer bij.
Na de lockdown en zomer van vorig jaar was ik er helemaal klaar mee.
Ik zat niet lekker in mijn vel, er moest echt iets gebeuren!
Via Facebook kwam ik bij een advertentie van Powerslim. Ik las de ervaringen van mensen en het sprak me aan. Toen ik zag dat er in Gemert een coach zat heb ik meteen een afspraak gemaakt voor een intake.
De dames van Aerde schoonheidsinstituut waren heel vriendelijk en alles werd goed uitgelegd.
Eind September ben ik met Powerslim begonnen en de kilo’s vlogen eraf.
Ik voelde me goed, had geen honger gevoel. De Powerslim producten zijn erg lekker, vooral de chocolade snacks tussendoor maakte het mogelijk dat het me best makkelijk afging.
Ook de recepten zijn erg lekker en makkelijk te maken.
Door goeie coaching en tips die ik elke week kreeg is het me gelukt om 20 kilo af te vallen.
Ik voel me super goed en heb nu een gezond eetpatroon en met mijn coach als rechterhand voor de nabegeleiding, gaat het in balans blijven me zeker lukken!

 

You did it! 👍 Lees snel het succesverhaal⬇️

In September had Aerde een Like en Deel actie op facebook, ik dacht wie niet waagt wie niet wint… Ja hoor ik won!
Zo begon mijn nieuwe levensstijl. Het was even wennen maar het eten is lekker, makkelijk klaar te maken en er is variatie genoeg.
Inmiddels ben ik er 18 kg mee afgevallen, ik voel me goed, heb meer energie en vooral heel veel zin in de komende zomer.
Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze kans heb gekregen en voor de
goede en fijne begeleiding die ik krijg van de lieve dames van Aerde.

Enthousiast geworden door het verhaal van Ine? Boek dan snel jouw persoonlijk informatiegesprek in.

Powerslim

Over een jaar zou je willen dat je vandaag begonnen was.