Mesotherapie

Dieptevoeding met Mesotherapie

Mesotherapie wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering. Het verbetert het huidbeeld en helpt rimpels vervagen.

Beginnen je wangen aan volume te verliezen? Last van droogterimpeltjes? Oogt je huid dof?  Ben je toe aan een boost van de huid? Dan is Mesotherapie de behandeling

Deze behandeling zorgt voor een intensieve diepte voeding. De tekorten worden aangevuld met vitamines, mineralen en hyaluronzuur

 

Wil je optimaal resultaat behouden, dan zijn meerdere Mesotherapie behandelingen raadzaam. Na iedere keer oogt de huid beter. In kuurverband vindt de behandeling om de twee weken plaats. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld vier tot zes keer zijn. Na de Mesotherapie behandeling ziet de huid er wat licht rood uit en voelt strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag.

Pascaud Mesotherapie geeft u

  • 80% verbetering van de huidporiën
  • Hele fijne rimpels vervagen
  • Verbetering van de hydratatie en structuur van de huid (huidversteviging)
  • Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid

De behandelplaatsen : gezicht, hals en decolleté.

Wat is het resultaat van mesotherapie?

Het resultaat van de mesotherapie behandelingen is een goed gehydrateerde huid. De huidbarrière is van binnenuit weer in evenwicht gebracht. Dit zorgt voor meer comfort (geen jeuk en trekkerig gevoel meer) en een zachte huid die fijn aanvoelt. De fijne lijntjes zijn zachter geworden en je hebt meer volume in je huid.

afspraak maken

Wat zie jij er stralend uit!