Lichaam / contourverbetering

Cryolipolyse

Ervaar je bepaalde ‘probleemzones’ bij je lichaam die maar niet verbeteren?
Met contourverbetering door Cryolipolyse of Velashape is daar wat aan te doen.

Een cryolipolyse behandeling is een effectieve manier om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Meer over de Cryolipolyse-behandeling lees je hier

Meer over Cryolipolyse

Velashape

VelaShape is een unieke drievoudige behandeling tegen onder andere lokale vetophopingen en cellulitis. Een methode die de huidconditie verbetert en een stevige contouring op gang brengt. Dus zonder drastische ingrepen, zonder injecties of incisies, dus non-invasief, maar wel effectief.

VelaShape zorgt voor een gladde en strakke huid. Deze professionele techniek combineert licht, radiofrequentie en mechanische massage. Het infrarood licht van VelaShape verhoogt de huidelasticiteit en pakt opgeslagen vetdeeltjes aan.

Meer over de Velashape-bahandeling lees je hier

Meer over Velashape

Contourverbetering is voor iedereen iets persoonlijks

Afvallen…

Moeten er een paar kilootjes af…? Hoe zou jij je voelen als je weer lekker in je vel zit? Wat heb je gewonnen als je eindelijk je streefgewicht behaald hebt? Is het nu de tijd om het roer om te gooien, waardoor je beter in je vel zult zitten? Ben weer trots op jezelf!

Met PS.food&lifestyle bieden wij jou:

  • Deskundig advies
  • Lekkere producten
  • Gezond voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Wetenschappelijk onderbouwd
Afvallen met PS.food&lifestyle